august 2019

Lucrări (cu peripeții) la noile parcări

august 29, 2019 - 07:44

În această perioadă sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a parcărilor din zona blocurilor de la Șoseaua Națională. (Mulțumim locatarilor de înțelegere, pentru disconfortul de pe durata lucrărilor!)

În zona vechiului sediu al Poliției lucrările întâmpină obstacole datorită unor construcții și amenajări neautorizate, făcute pe domeniul public, a căror existență este, în prezent, complet neîntemeiată legal.

Toate orașele au fost curățate de tonetele, garajele și amenajările (semi)improvizate, construite în anii ’90 pe domeniul public.

Mai mult despre:

CNI a avizat favorabil înființarea Stației de Pompieri la Podu Iloaiei

august 28, 2019 - 07:15
Machete noua Stație de Pompieri

Compania Națională de Investiții (CNI) a avizat favorabil înființarea unei Stații de Pompieri la Podu Iloaiei, în urma susținerii, la București, în data de 22 august a.c., a studiului de fezabilitate, în Consiliul tehnico-economic de evaluare din cadrul CNI.

Prin avizarea favorabilă primită din partea CNI, proiectului i se recunoaște utilitatea și oportunitatea, dosarul primind undă verde pentru a fi depus la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice (MDRAP), pentru aprobarea finanțării.

Mai mult despre:

Primăria Podu Iloaiei angajează consilier juridic

august 19, 2019 - 13:25
Publicat:

Primăria Podu Iloaiei organizează concurs pentru ocuparea funcției de consilier juridic clasa I, grad profesional superior, în cadrul compartimentului juridic, din cadrul aparatului de specialitate al primarului orașului Podu Iloaiei.

Condiţii de participare:

- studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe juridice;

- minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor;

Data de sustinere a probei scrise: 23.09.2019, ora 10:00

Mai mult despre: