august 2020

Au fost depuse proiecte de finanțare la CNI pentru toate drumurile din Budăi, Henci, Cosițeni și Holm

august 07, 2020 - 13:11
Înregistrarea solicitării de finanțare pe site-ul CNI pentru Budăi

Constantin Gabi Istrate:

Ieri, 6 august 2020, am depus la Compania Națională de Investiții (CNI) 4 solicitări de finanțare pentru asfaltarea drumurilor din Budăi, Henci, Cosițeni și Holm, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, subprogramul „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”.

Drumurile neasfaltate din aceste localități sunt în atenția noastră, însă ne luptăm pe toate căile posibile pentru a grăbi modernizarea lor.

Mai mult despre:

Continuă lucrările de asfaltare

august 05, 2020 - 18:30

Mai urmează etapa finală, de turnare a stratului fin de asfalt, de uzură. Urmează să intre în lucru: cartier Trandafiri, strada Gării și strada Zorilor. După finalizarea acestora, constructorul va reveni pe „Zecime”.
Harta cu toate străzile din proiectul de asfaltare, o găsiți în acest articol.

Mai mult despre:

Mâine se încheie asfaltarea drumului către Scobâlțeni

august 04, 2020 - 20:28

Atașăm mai multe imagini și clipuri video pentru că, ce s-a petrecut azi pe acest drum, chiar a fost impresionant!
Sigur, oamenii sunt plătiți pentru asta, însă e foarte greu să lucrezi, pe asemenea călduri, cu bitum încins spre 150 grade Celsius! Le mulțumim frumos pentru efortul lor! Faptul că facem asfaltările în sezonul cald e o garanție de aur pentru calitatea drumurilor, o asigurare că vor rezista mult și bine!

Mai mult despre:

Se montează bordurile pe străzile Nicolae Iorga, Matei Corvin, Neagoe Basarab și Vlad Țepeș din Podu Iloaiei

august 03, 2020 - 12:47

Ce mai urmează: ridicarea gurilor de canalizare, așternerea ultimului strat de asfalt și trasarea marcajelor. Ce rezultă la final? Niște drumuri durabile, făcute după cea mai riguroasă tehnologie! (Cei care locuiesc pe aceste străzi pot da mărturie câtă muncă, câte etape, câte utilaje au fost implicate!)

Mai mult despre:

Pagini