Octombrie 2021

Clubul de șah „Pionii regelui” îi invită pe copii să se înscrie pentru a învăța „sportul minții”

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Joi, 10/28/2021 - 10:45

Dacă încă nu ați aflat, în orașul Podu Iloaiei, în clădirea aflată în imediata apropriere a primăriei (mai la vale, lângă Poliție, vis-a-vis de Școala Gimnazială) își desfășoară activitatea Clubul de șah „Pionii regelui”.„Șahul te învață să fii obiectiv (Alekhine), te învață să construiești o decizie bună într-un context anume (Kasparov) și prin tehnicile noastre de predare căutăm ca elevul să își depășească minusurile care îl împiedică să progreseze în orice domeniu.”, se arată pe site-ul clubului, http://pioniiregelui.ro.Până

Unirea Podu Iloaiei ocupă locul doi în clasamentul Ligii a V-a de Fotbal Județean

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Mie, 10/27/2021 - 17:59

După nouă meciuri disputate, fotbaliștii echipei Unirea Podu Iloaiei au bifat șapte victorii, un egal și o înfrângere. Cu un total de 22 de puncte, echipa se află pe locul secund în clasament, în spatele Voinței Bivolari, care beneficiază de un golaveraj mai bun și un număr tot de 22 de puncte.

Primăria Podu Iloaiei se alătură demersului Asociației „Capace cu suflet” și strânge capace de la pet-uri

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Mie, 10/27/2021 - 16:48

În urma unei sugestii venite pe pagina de Facebook a primăriei din partea unei doamne, locuitor al orașului Podu Iloaiei, primăria a decis să se alăture campaniei inițiate de Asociația „Capace cu Suflet”. Unul dintre motivele principale, pe lângă posibilitatea de a proteja mediul înconjurător, a fost și posibilitatea de a face fapte bune. Mai exact, Asociația din Cluj, după ce primește capace de peste tot din țară, direcționează banii obținuți din reciclarea capacelor către diferite cauze sociale.

Incidența infectărilor în Podu Iloaiei a ajuns la 5.85 la mia de locuitori

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Mie, 10/27/2021 - 16:04

Potrivit celei mai recente informări pe care a transmis-o Prefectura Iași, orașul Podu Iloaiei are o rată de infectare de 5.85 la mia de locuitori, se arată pe https://is.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/49/2021/10/RI1... . Prefectura Iași actualizează zilnic situația privind incidența la nivelul întregului județ.

Școala Gimnazială „A.I.Cuza” din Podu Iloaiei, implicată într-un proiect Erasmus

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Mie, 10/27/2021 - 15:49

Potrivit conducerii unității școlare, proiectul are ca scop „de a răspunde nevoilor instituţiei noastre în ceea ce priveşte abandonul şi eşecul şcolar, absenteismul, nevoia de a creşte rezultatele la învăţătură şi motivaţia pentru învăţare.

Ajutor pentru încălzirea locuinței: procedură și acte necesare

Octombrie 15, 2021 - 13:16
Publicat:

                     Primăria Podu Iloaiei vă informează că puteți începe să solicitați acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței (indiferent dacă locuința este încălzită cu gaz metan, energie electrică, lemne sau combustibili solizi/ petrolieri).

Mai mult despre: