asfaltare Scobâlțeni

Continuă lucrările de asfaltare

august 05, 2020 - 18:30

Mai urmează etapa finală, de turnare a stratului fin de asfalt, de uzură. Urmează să intre în lucru: cartier Trandafiri, strada Gării și strada Zorilor. După finalizarea acestora, constructorul va reveni pe „Zecime”.
Harta cu toate străzile din proiectul de asfaltare, o găsiți în acest articol.

Mai mult despre:

Mâine se încheie asfaltarea drumului către Scobâlțeni

august 04, 2020 - 20:28

Atașăm mai multe imagini și clipuri video pentru că, ce s-a petrecut azi pe acest drum, chiar a fost impresionant!
Sigur, oamenii sunt plătiți pentru asta, însă e foarte greu să lucrezi, pe asemenea călduri, cu bitum încins spre 150 grade Celsius! Le mulțumim frumos pentru efortul lor! Faptul că facem asfaltările în sezonul cald e o garanție de aur pentru calitatea drumurilor, o asigurare că vor rezista mult și bine!

Mai mult despre:

Președintele Consiliului Județean la Podu Iloaiei, pentru a vedea cum decurg lucrările la drumul spre Scobâlțeni

iulie 12, 2020 - 20:12

Din imagini se vede că va ieși un drum durabil, de mare calitate. D-l Maricel Popa s-a arătat mulțumit de cum au decurs lucrările, afirmând că bucuria comunității locale este și bucuria sa. Mai mult, ne-a mai dat o veste mare: la începutul lunii septembrie încep lucrările de asfaltare a drumurilor către Românești și Popești, fapt care va rezolva problema drumului către Henci și a segmentului din drumul spre Scobâlțeni, care rămâne acum neasfaltat. 

Mai mult despre:

Proiectul de asfaltare va merge înainte! Creșa și Grădinița se vor finaliza!

Mai 15, 2020 - 16:26

De ce am considerat necesar acest pas:

1. Proiectul de asfaltare, la care s-a lucrat 3 ani a primit 5,8 milioane euro finanțare de la Guvernul PSD la sfârșitul anului 2019, una dintre cele mai mari finanțări din Moldova, prin FDI. Nu promisiune, ci contract semnat. Când a preluat puterea Guvernul PNL, prima măsură a fost punerea în așteptare a contractelor de acest fel. Nu reziliere, pentru că rezilierea nu mai este posibilă. Ce e semnat, rămâne semnat!

Mai mult despre:

Încep lucrările de asfaltare în Podu Iloaiei și Scobâlțeni. Branșați-vă la apă și gaze, cât costurile încă sunt minime!

Martie 10, 2020 - 14:55

Practic, acest pas reprezintă ultima filă în uriașul dosar al proiectului, care se întinde pe o durată de aproape 3 ani. 

De săptămâna viitoare vor putea fi văzute lucrările de pregătire a șantierului: trasări, transferuri de utilaje, stocare de materiale etc.

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - asfaltare Scobâlțeni