Redactia

aici bio.

Modificare program de lucru al SPCLEP Podu Iloaiei în perioada 2-6 decembrie 2020

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Lun, 11/02/2020 - 15:38

                        Stimați cetățeni,

 

  Vă anunțăm că în perioada 2-6 decembrie 2020, programul de lucru cu publicul la nivelul SPCLEP Podu Iloaiei pentru Compartimentul de Evidență a Persoanelor și graficul pentru personalul desemnat pentru asigurarea permanenței în zilele de 05 decembrie și 06 decembrie se modifică după cum urmează:

 

  Miercuri (2 decembrie): 08.30- 12.30 (atât pentru primirea cererilor de eliberare a actelor de identitate, cât și pentru eliberare acte de identitate)

Lista de investiții publice a Primăriei Podu Iloaiei pentru anul 2019

Mai 22, 2019 - 10:03

În data de 25 aprilie a.c. Consiliul Local Podu Iloaiei a aprobat lista de investiții bugetate pentru anul 2019.
În continuare, vă prezentăm o enumerare succintă a obiectivelor în curs de realizare ori care urmează a fi implementate. În postări ulterioare vom reveni cu detalieri.

Mai mult despre:

Cămin Cultural în valoare 2 milioane euro în Podu Iloaiei

Mai 14, 2019 - 21:21
Proiect Cămin Cultural Podu Iloaiei

La finele săptămânii trecute, d-l primar Constantin Gabi Istrate a susținut în Consiliul tehnico-economic de evaluare a proiectelor din cadrul Companiei Naționale de Investiții (CNI) un proiect de finanțare pentru construirea în Podu Iloaiei a unui Cămin Cultural Multifuncțional. În urma prezentării și susținerii studiului de fezabilitate în fața comisiei, proiectul a fost avizat favorabil, următorul pas fiind trimiterea acestuia la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) pentru aprobarea finanțării.

Mai mult despre:

Corul Liceului Tehnologic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaiei l-a colindat pe Mitropolitul Teofan

Decembrie 15, 2018 - 18:32

Corul Liceului Tehnologic „Haralamb Vasiliu” - Podu Iloaiei, însoțiți de d-l director Vasile Cătărău, pr. Vasile Sârbu și pr. Mihai Zvorăște, l-au colindat pe Înaltpreasfințitul Teofan, mitropolitul Moldovei și Bucovinei, sâmbătă, 15 decembrie, la reședința mitropolitană din Iași. 

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - Redactia