Constantin Gabi Istrate

Întâlnire cu crescătorii de oi și capre, la Podu Iloaiei

Februarie 10, 2020 - 15:21
Publicat:
Întâlnire cu crescătorii de ovine la Podu Iloaiei

Scopul întâlnirii a vizat informarea crescătorilor cu privire la posibilitățile de finanțare ce pot fi accesate prin programele de minimis, despre necesitatea asocierii, pentru coordonarea producției și despre posibilitățile de comercializare și creșterii valorii adăugate a produselor rezultate. Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași a declarat că „urmare a discuțiilor purtate, am decis ca, în asociere cu Primăria Podu Iloaiei, să construim o stație regională de spălare și curățare a lânii, astfel încât să facilităm comercializarea acesteia.

Mai mult despre:

Mesajul Primarului Constantin Gabi Istrate la Ziua Națională

Decembrie 01, 2019 - 14:30

Sărbătorim astăzi 101 ani de Românie reîntregită. 
101 ani poate părea mult, dacă raportăm această vârstă la o viață de om. La scara istoriei, însă, e foarte puțin. E suficient să ne gândim la state precum China sau Grecia, care se pot mândri cu istorii statale multimilenare. 
Dar trebuie să spunem că miracolul României constă, de fapt, în aceea că românii au existat cu mult înaintea României! 

Mai mult despre:

Ce se întâmplă în Primăria Podu Iloaiei și presa sponsorizată ascunde

Școala Scobilteni la mijlocul lunii septembrie, înainte de instalarea sistemului de încălzire în pardoseală și de montarea geamurilor

Informarea cetățenilor ori satisfacerea sponsorilor?

Desigur, legea spune că ședințele de consiliu local sunt publice, dar nicăieri nu se spune că este permisă înregistrarea audio/video. Mai ales când ai de a face cu elemente de presă decăzute, mercenarizate, evident partizane, al căror scop nu e informarea cetățenilor, ci să-și satisfacă sponsorii, e și normal să fie întâmpinați cu reținere. 

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - Constantin Gabi Istrate