Câteva impresii și mulțumiri după Ziua Orașului

Se citește în
1 minute
Ai citit

Câteva impresii și mulțumiri după Ziua Orașului

Iunie 11, 2019 - 23:08

Ziua Orasului Podu Iloaiei 2019

 1. A fost o zi specială, cu momente deosebite, în care s-a prăznuit marea sărbătoare a Înălțării Domnului, a fost cinstită Ziua Eroilor și serbată cu veselie Ziua Orașului.
 1. Slujba înălțătoare de la biserică și Te-Deumul de la cimitir și troița din Centru au demonstrat că eroii patriei se vor bucura pe veci de recunoștința noastră. Cinste tuturor celor care și-au făcut timp să participe!
 2. Doresc să mulțumesc celor implicați în spectacolul de după-amiază, în special colegilor din Primărie, mâinile și mințile nevăzute care au lucrat zile bune la reușita Zilei Orașului.
   
 3. Mulțumiri speciale adresez doamnei Stepanida Postelnicu, acest suflet mare de artist, care face cu „Lia Ciocârlia” ceea ce în puține orașe se reușește! Doamna Postelnicu este dovada că un dascăl de vocație poate face minuni cu sufletele copiilor.
 4. Mulțumesc artiștilor care au urcat pe scenă, oferindu-ne cu generozitate din energia lor! În mod special îi mulțumesc Lorei care ne-a oferit un spectacol de mare clasă. Am apreciat efortul de a aduce echipamente și oameni, punând în scenă un spectacol live, jos pălăria!
 5. Mulțumesc concetățenilor noștri care au dat dovadă (mai mult decât în alți ani!) de civilizație și decență. Desigur, frumos ar fi fost ca la final să nu fi rămas nicio hârtie pe jos, dar am convingerea că vom ajunge și acolo. Am un mic regret pentru incidentul cu Lora, sper că cei în cauză au fost niște copii iresponsabili. Anul următor nu vor mai exista de Ziua Orașului tarabe cu astfel de obiecte.
 6. Mulțumesc sponsorilor care au susținut financiar întregul eveniment!
 7. Mulțumesc miilor de persoane care au vizionat transmisiunile live de pe Facebook, mulți dintre ei originari din Podu Iloaiei, unii la lucru în străinătate. Le mulțumesc pentru aprecierile și salutările trimise din toate colțurile Europei!
 8. Le mulțumesc și celor care, în această zi specială, au contracarat trolii care au încercat să strice bucuria zilei, interesați să murdărească orice inițiativă bună din orașul nostru. Niciodată nu vor fi bani pentru toate cele, dar sărbătorile trebuie să-și primească atenția cuvenită!

 

Mai mult despre:

Mai multe știri din: