asfaltare Podu Iloaiei

Continuă lucrările de asfaltare

august 05, 2020 - 18:30

Mai urmează etapa finală, de turnare a stratului fin de asfalt, de uzură. Urmează să intre în lucru: cartier Trandafiri, strada Gării și strada Zorilor. După finalizarea acestora, constructorul va reveni pe „Zecime”.
Harta cu toate străzile din proiectul de asfaltare, o găsiți în acest articol.

Mai mult despre:

Se montează bordurile pe străzile Nicolae Iorga, Matei Corvin, Neagoe Basarab și Vlad Țepeș din Podu Iloaiei

august 03, 2020 - 12:47

Ce mai urmează: ridicarea gurilor de canalizare, așternerea ultimului strat de asfalt și trasarea marcajelor. Ce rezultă la final? Niște drumuri durabile, făcute după cea mai riguroasă tehnologie! (Cei care locuiesc pe aceste străzi pot da mărturie câtă muncă, câte etape, câte utilaje au fost implicate!)

Mai mult despre:

Președintele Consiliului Județean la Podu Iloaiei, pentru a vedea cum decurg lucrările la drumul spre Scobâlțeni

iulie 12, 2020 - 20:12

Din imagini se vede că va ieși un drum durabil, de mare calitate. D-l Maricel Popa s-a arătat mulțumit de cum au decurs lucrările, afirmând că bucuria comunității locale este și bucuria sa. Mai mult, ne-a mai dat o veste mare: la începutul lunii septembrie încep lucrările de asfaltare a drumurilor către Românești și Popești, fapt care va rezolva problema drumului către Henci și a segmentului din drumul spre Scobâlțeni, care rămâne acum neasfaltat. 

Mai mult despre:

Proiectul de asfaltare va merge înainte! Creșa și Grădinița se vor finaliza!

Mai 15, 2020 - 16:26

De ce am considerat necesar acest pas:

1. Proiectul de asfaltare, la care s-a lucrat 3 ani a primit 5,8 milioane euro finanțare de la Guvernul PSD la sfârșitul anului 2019, una dintre cele mai mari finanțări din Moldova, prin FDI. Nu promisiune, ci contract semnat. Când a preluat puterea Guvernul PNL, prima măsură a fost punerea în așteptare a contractelor de acest fel. Nu reziliere, pentru că rezilierea nu mai este posibilă. Ce e semnat, rămâne semnat!

Mai mult despre:

Încep lucrările de asfaltare în Podu Iloaiei și Scobâlțeni. Branșați-vă la apă și gaze, cât costurile încă sunt minime!

Martie 10, 2020 - 14:55

Practic, acest pas reprezintă ultima filă în uriașul dosar al proiectului, care se întinde pe o durată de aproape 3 ani. 

De săptămâna viitoare vor putea fi văzute lucrările de pregătire a șantierului: trasări, transferuri de utilaje, stocare de materiale etc.

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - asfaltare Podu Iloaiei