Henci

Sprijin financiar destinat copiilor, pentru articole de școală. Vedeți cine se încadrează.

Septembrie 03, 2020 - 08:26
Publicat:
O sală de clasă nou mobilată, la școala modernizată de la Scobâlțeni

În perioada 03.09.2020-10.09.2020, Direcția de Asistență Socială Podu Iloaiei primește solicitări pentru acordarea de tichete sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional, în conformitate cu O.U.G. nr.133/2020, privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de elevi care beneficiază de sprijin educațional acordat din fonduri externe nerambursabile.

Vedeți condițiile de eligibilitate, precum și documentele necesare la dosar, în documentul atașat mai jos.

Mai mult despre:

Au fost depuse proiecte de finanțare la CNI pentru toate drumurile din Budăi, Henci, Cosițeni și Holm

august 07, 2020 - 13:11
Înregistrarea solicitării de finanțare pe site-ul CNI pentru Budăi

Constantin Gabi Istrate:

Ieri, 6 august 2020, am depus la Compania Națională de Investiții (CNI) 4 solicitări de finanțare pentru asfaltarea drumurilor din Budăi, Henci, Cosițeni și Holm, în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, subprogramul „Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”.

Drumurile neasfaltate din aceste localități sunt în atenția noastră, însă ne luptăm pe toate căile posibile pentru a grăbi modernizarea lor.

Mai mult despre:

Proiectul de asfaltare va merge înainte! Creșa și Grădinița se vor finaliza!

Mai 15, 2020 - 16:26

De ce am considerat necesar acest pas:

1. Proiectul de asfaltare, la care s-a lucrat 3 ani a primit 5,8 milioane euro finanțare de la Guvernul PSD la sfârșitul anului 2019, una dintre cele mai mari finanțări din Moldova, prin FDI. Nu promisiune, ci contract semnat. Când a preluat puterea Guvernul PNL, prima măsură a fost punerea în așteptare a contractelor de acest fel. Nu reziliere, pentru că rezilierea nu mai este posibilă. Ce e semnat, rămâne semnat!

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - Henci