Podu-Iloaiei

Corul „Lia Ciorcârlia”, în topul celor mai bune 10 coruri școlare din România!

Decembrie 11, 2018 - 19:18
Corul „Lia Ciocârlia” la Gala Premiilor Excelsior

Concursul, organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și Societatea Română de Televiziune (SRTv), s-a desfășurat în intervalul 12-26 noiembrie 2018, perioadă în care corurile școlare din toată țara s-au putut înscrie.

Mai mult despre:

Proiect de hotărâre la Consiliul Județean Iași pentru asfaltarea drumului către Scobâlțeni

Februarie 14, 2020 - 20:33
Proiect de hotarare CJ pentru asfaltare drum Podu Iloaiei - Scobalteni

Inițiativa proiectului aparține d-lui Maricel Popa - Președintele Consiliului Județean Iași - și prevede refacerea completă a covorului asfaltic, construirea unui sistem de preluare a apei pluviale de pe carosabil și a unui sistem nou de semnalizare rutieră.

Dacă proiectul va fi votat, se va trece imediat la faza de licitare a lucrării care, în condițiile date, ar trebui să nu dureze mai mult de două luni. Astfel, s-ar putea ca, până la vară, această porțiune de drum, aflată în proprietatea Consiliului Județean, să fie, în sfârșit, refăcută.

Mai mult despre:

Întâlnire cu crescătorii de oi și capre, la Podu Iloaiei

Februarie 10, 2020 - 15:21
Publicat:
Întâlnire cu crescătorii de ovine la Podu Iloaiei

Scopul întâlnirii a vizat informarea crescătorilor cu privire la posibilitățile de finanțare ce pot fi accesate prin programele de minimis, despre necesitatea asocierii, pentru coordonarea producției și despre posibilitățile de comercializare și creșterii valorii adăugate a produselor rezultate. Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași a declarat că „urmare a discuțiilor purtate, am decis ca, în asociere cu Primăria Podu Iloaiei, să construim o stație regională de spălare și curățare a lânii, astfel încât să facilităm comercializarea acesteia.

Mai mult despre:

Pagini

Subscribe to RSS - Podu-Iloaiei