Primăria Podu Iloaiei se alătură demersului Asociației „Capace cu suflet” și strânge capace de la pet-uri

imaginea utilizatorului admin
Trimis de admin la Mie, 10/27/2021 - 16:48

În urma unei sugestii venite pe pagina de Facebook a primăriei din partea unei doamne, locuitor al orașului Podu Iloaiei, primăria a decis să se alăture campaniei inițiate de Asociația „Capace cu Suflet”. Unul dintre motivele principale, pe lângă posibilitatea de a proteja mediul înconjurător, a fost și posibilitatea de a face fapte bune. Mai exact, Asociația din Cluj, după ce primește capace de peste tot din țară, direcționează banii obținuți din reciclarea capacelor către diferite cauze sociale. Una dintre cauzele susținute la finalul lunii septembrie a fost și cazul Andreei, fetița cu probleme de sănătate de la noi din oraș, în sprijinul căreia a venit întreaga comunitate. Astfel, ce trebuie să faceți pentru a fi parte din povestea capacelor?

  • strângeți capacele de la pet-uri, creme, recipiente de șampon/ gel de duș etc și când aveți mai multe, le puteți aduce la sediul primăriei.

 Primii din localitate care au dat tonul au fost elevii Liceului Tehnologic, care ne-au surprins cu o cutie plină cu capace chiar la finalul săptămânii trecute. Aceștia s-au mobilizat după ce au văzut pe pagina de Facebook a primăriei detaliile referitoare la campanie. Ne-au pomis și mai multe capace, iar noi le mulțumim pentru implicare! 

  • Toate detaliile despre campanie le găsiți mai în amănunt pe pagina de Facebook a Asociației ”Capace cu Suflet”, dar și pe pagina de Faceook a Primăriei Orașului Podu Iloaiei.