Sponsorizare de 30.000 lei pentru Școala din Scobâlțeni

Se citește în
1 minute
Ai citit

Sponsorizare de 30.000 lei pentru Școala din Scobâlțeni

Decembrie 02, 2019 - 18:57

Vineri, 29 octombrie 2019, Primăria Podu Iloaiei și SC Dicor Land SRL au semnat un contract de sponsorizare prin care societatea menționată oferă o sponsorizare în valoare de 30.000 lei, destinația banilor vizând amenajarea și dotarea Școlii Scobâlțeni.

Dicor Land SRL este o societate al cărei obiect de activitate urmărește comercializarea de utilaje agricole, care a deschis de curând un punct de lucru pe raza Primăriei Podu Iloaiei (la fosta ciupercărie dintre Lețcani și Podu Iloaiei.)

„Ne bucură și apreciem generozitatea cu care a fost oferită această sponsorizare, mai ales că banii vor fi folosiți în interesul copiilor. Este un mod în care sectorul privat contribuie benevol la bunăstarea comunității unde-și desfășoară activitatea, dincolo de obligațiile fiscale legale. În plus, am motive să cred că, în curând, pe raza Primăriei Podu Iloaiei vor apărea tot mai mulți agenți economici, interesați să-și desfășoare activitatea aici, cu avantaje evidente pentru comunitate”, a spus Constantin Gabi Istrate, primarul Podu Iloaiei.

Școala din Scobâlțeni se apropie de finalul unui proces de consolidare, extindere și modernizare, fiind în prezent în faza de „gri”, urmând realizarea finisajelor clădirii, mobilarea și dotarea cu echipamente specifice unei școli vrednice de timpul prezent. Așa stând lucrurile, această sponsorizare este bine venită și va fi utilizată pentru achiziționarea de echipamente de calitate superioară ori a altor obiecte utile, dar care n-au fost incluse în proiectul original.

Mai multe despre lucrările efectuate la Școala Scobâlțeni, aflați de aici.

Mai mult despre:

Mai multe știri din: