• Semnare contract de asfaltare Podu Iloaiei - Scobâlțeni

Începe asfaltarea străzilor din Podu Iloaiei și Scobâlțeni!

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Începe asfaltarea străzilor din Podu Iloaiei și Scobâlțeni!

Februarie 07, 2020 - 18:58

Astăzi, 7 februarie 2020, la Primăria Podu Iloaiei s-a semnat contractul ce prevede asfaltarea a aproximativ 20 km de drum din Podu Iloaiei și Scobâlțeni. 

Primar Constantin Gabi Istrate și d-l George Tofan, director general SC Conest SA

„Ziua de astăzi este una la care visez de 3 ani, de când am început lucrul la proiectul de asfaltare. Am ajuns în acest punct printr-o voință neclintită și depunând o muncă uriașă: proiectare, avize, licitații, contestări, zeci și zeci de drumuri la Iași și București, piedici când nu te aștepți și de unde nu te aștepți! Totul culminând cu blocarea de către guvernul liberal, condus de Ludovic Orban, a unei finanțări asigurate prin contract de guvernul precedent! Însă, cu toate piedicile, va începe asfaltarea și, la finalul proiectului, în Podu Iloaiei și Scobâlțeni nu vor mai exista drumuri pietruite!”, a spus Constantin Gabi Istrate, primarul Orașului Podu Iloaiei.

Câștigătorul licitației de execuție a lucrărilor este SC Conest SA. Demararea lucrărilor de asfaltare sunt prevăzute să înceapă după jumătatea lunii martie. 

În funcție de anumiți parametri de ordin tehnic (conformația terenului, umiditate, înclinație etc.), executantul va stabili ordinea de asfaltare a tronsoanelor de drum incluse în proiect. Vom face cunoscută această informație, când executantul ne-o va furniza.

Străzile ce urmează să fie asfaltate în Podu Iloaiei, AICI.

Străzile ce urmează să fie asfaltate în Scobâlțeni, AICI.

Mai mult despre:

Mai multe știri din: