Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei

Corul „Lia Ciorcârlia”, în topul celor mai bune 10 coruri școlare din România!

Decembrie 11, 2018 - 19:18
Corul „Lia Ciocârlia” la Gala Premiilor Excelsior

Concursul, organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și Societatea Română de Televiziune (SRTv), s-a desfășurat în intervalul 12-26 noiembrie 2018, perioadă în care corurile școlare din toată țara s-au putut înscrie.

Mai mult despre:

Ce a spus Mihai Eminescu după o inspecție făcută la școala din Podu Iloaiei

Ianuarie 15, 2020 - 16:59
Mihai Eminescu

Mihai Eminescu este important, prin opera sa, pentru tot sufletul românesc, însă pentru noi, cei din Podu Iloaiei, Mihai Eminescu este important și pentru că s-a intersectat cu istoria urbei noastre, în calitate de inspector (revizor) școlar.

Iată ce spunea despre Podu Iloaiei, într-un raport trimis Ministrului Instrucțiunii Publice, în 1876:

 

„Domnule Ministru

Mai mult despre:

Rezultatele la Evaluarea Națională, în Podu Iloaiei și Budăi

Iunie 26, 2019 - 11:20
Publicat:

După cum reiese din rezultatele afișate de Ministerul Educației (pe platforma evaluare.edu.ro), în Podu Iloaiei, la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, cea mai mare notă, adică 9.80, a obținut-o Alexandra Orzetic. Motiv pentru care o felicităm din toată inima!

Mai mult despre:

Spectacol omagial în cadrul proiectului „100 mărturii despre credință și unire, prietenie și iubire” dedicat Centenarului Marii Uniri

Martie 23, 2018 - 00:00

Proiectului a avut ca titlu „100 de mărturii despre credință și unire, prietenie și iubire”, astfel s-a avut în vedere atât cinstirea Anului omagial al unității de credință și de neam dar și faptul că tinerii simt nevoia de a se implica în activitățile religioase dacă există comuniunea cu prietenii de la biserică. Proiectul s-a desfășurat pe 4 componente: 1. Identitatea istorică și de neam; 2. Identitate creștină, duhovnicească, spirituală; 3. Latura filantropică; 4. Intercunoaștere, relaționare, comuniune în comunitate.

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei