SMURD

CNI a avizat favorabil înființarea Stației de Pompieri la Podu Iloaiei

august 28, 2019 - 07:15
Machete noua Stație de Pompieri

Compania Națională de Investiții (CNI) a avizat favorabil înființarea unei Stații de Pompieri la Podu Iloaiei, în urma susținerii, la București, în data de 22 august a.c., a studiului de fezabilitate, în Consiliul tehnico-economic de evaluare din cadrul CNI.

Prin avizarea favorabilă primită din partea CNI, proiectului i se recunoaște utilitatea și oportunitatea, dosarul primind undă verde pentru a fi depus la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice (MDRAP), pentru aprobarea finanțării.

Mai mult despre:

Proiect de Hotărâre pentru înființarea la Podu Iloaiei a unei Stații de Pompieri profesioniste

Decembrie 27, 2018 - 13:37
Proiect Stație Pompieri Podu Iloaiei

Proiectul prevede construirea unei clădiri care va adăposti, pe lângă personalul deservent, 3 autospeciale de pompieri de ultimă generație, 1 autospecială pentru intervenții la descarcerări și 1 ambulanță SMURD.

Mai mult despre:

Deputatul Vasile Cîtea susţine Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Podu Iloaiei

Februarie 08, 2018 - 17:38
Vasile Câtea, deputat PSD Iași

,,Am discutat cu domnul secretar de stat Raed Arafat despre importanţa funcţionării unui echipaj SMURD la Podu Iloaiei şi şi-a arătat întreaga susţinere în acest sens. Din cauza lipsei resurselor materiale vechea staţie a fost desfiinţată astfel că oraşul Podul Iloaiei şi localităţile învecinate au rămas descoperite în ceea ce priveşte acordarea unui serviciu de intervenţie specializat.

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - SMURD