Stația de Pompieri Podu Iloaiei

Ce se întâmplă în Primăria Podu Iloaiei și presa sponsorizată ascunde

Școala Scobilteni la mijlocul lunii septembrie, înainte de instalarea sistemului de încălzire în pardoseală și de montarea geamurilor

Informarea cetățenilor ori satisfacerea sponsorilor?

Desigur, legea spune că ședințele de consiliu local sunt publice, dar nicăieri nu se spune că este permisă înregistrarea audio/video. Mai ales când ai de a face cu elemente de presă decăzute, mercenarizate, evident partizane, al căror scop nu e informarea cetățenilor, ci să-și satisfacă sponsorii, e și normal să fie întâmpinați cu reținere. 

Mai mult despre:

CNI a avizat favorabil înființarea Stației de Pompieri la Podu Iloaiei

august 28, 2019 - 07:15
Machete noua Stație de Pompieri

Compania Națională de Investiții (CNI) a avizat favorabil înființarea unei Stații de Pompieri la Podu Iloaiei, în urma susținerii, la București, în data de 22 august a.c., a studiului de fezabilitate, în Consiliul tehnico-economic de evaluare din cadrul CNI.

Prin avizarea favorabilă primită din partea CNI, proiectului i se recunoaște utilitatea și oportunitatea, dosarul primind undă verde pentru a fi depus la Ministerul Dezvoltării și Administrației Publice (MDRAP), pentru aprobarea finanțării.

Mai mult despre:

Proiect de Hotărâre pentru înființarea la Podu Iloaiei a unei Stații de Pompieri profesioniste

Decembrie 27, 2018 - 13:37
Proiect Stație Pompieri Podu Iloaiei

Proiectul prevede construirea unei clădiri care va adăposti, pe lângă personalul deservent, 3 autospeciale de pompieri de ultimă generație, 1 autospecială pentru intervenții la descarcerări și 1 ambulanță SMURD.

Mai mult despre:

Deputatul Vasile Cîtea susţine Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Podu Iloaiei

Februarie 08, 2018 - 17:38
Vasile Câtea, deputat PSD Iași

,,Am discutat cu domnul secretar de stat Raed Arafat despre importanţa funcţionării unui echipaj SMURD la Podu Iloaiei şi şi-a arătat întreaga susţinere în acest sens. Din cauza lipsei resurselor materiale vechea staţie a fost desfiinţată astfel că oraşul Podul Iloaiei şi localităţile învecinate au rămas descoperite în ceea ce priveşte acordarea unui serviciu de intervenţie specializat.

Mai mult despre:

Subscribe to RSS - Stația de Pompieri Podu Iloaiei