Lucrări (cu peripeții) la noile parcări

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Lucrări (cu peripeții) la noile parcări

august 29, 2019 - 07:44

În această perioadă sunt în plină desfășurare lucrările de amenajare a parcărilor din zona blocurilor de la Șoseaua Națională. (Mulțumim locatarilor de înțelegere, pentru disconfortul de pe durata lucrărilor!)

În zona vechiului sediu al Poliției lucrările întâmpină obstacole datorită unor construcții și amenajări neautorizate, făcute pe domeniul public, a căror existență este, în prezent, complet neîntemeiată legal.

Toate orașele au fost curățate de tonetele, garajele și amenajările (semi)improvizate, construite în anii ’90 pe domeniul public.

Rezolvarea acestei probleme întâmpină la noi rezistență de unde nu te aștepți: mai exact din partea consilierilor de opoziție, din componența Consiliului Local. Opoziție la modernizarea și înfrumusețarea orașului!

Dar, în scurt timp, va fi depășit și acest obstacol, iar în zona dintre blocul 1 și fosta Poliție va fi amenajată o parcare publică de toată frumusețea.
SUBLINIEZ că cele de mai sus nu-i vizează pe proprietarii de garaje construite legal, cu contract de închiriere valid și cu plățile la zi. 

Mai mult despre:

Mai multe știri din: