Mâine se încheie asfaltarea drumului către Scobâlțeni

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Mâine se încheie asfaltarea drumului către Scobâlțeni

august 04, 2020 - 20:28

Mulțumiri și felicitări inginerilor și muncitorilor societății CONEST care, pe o zi toridă cum a fost astăzi, au etalat o impresionantă mobilizare și desfășurare de forțe!

Atașăm mai multe imagini și clipuri video pentru că, ce s-a petrecut azi pe acest drum, chiar a fost impresionant!
Sigur, oamenii sunt plătiți pentru asta, însă e foarte greu să lucrezi, pe asemenea călduri, cu bitum încins spre 150 grade Celsius! Le mulțumim frumos pentru efortul lor! Faptul că facem asfaltările în sezonul cald e o garanție de aur pentru calitatea drumurilor, o asigurare că vor rezista mult și bine!

Constantin Gabi Istrate: „Îi mulțumesc domnului Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași, pentru susținerea oferită în refacerea acestui drum! Îmi îngădui să-i mulțumesc și în numele oamenilor care, de acum înainte, vor circula în condiții optime pe acest drum!

Doresc să-i mulțumesc, în avans, și pentru asigurările pe care mi le-a dat că, în septembrie, vor începe lucrările la drumurile spre Românești și spre Popești, rezolvându-se, în acest fel, problema drumului către Henci și a segmentului care a rămas neasfaltat din Scobâlțeni.”

 

Mai mult despre:

Mai multe știri din: