Președintele Consiliului Județean la Podu Iloaiei, pentru a vedea cum decurg lucrările la drumul spre Scobâlțeni

Se citește în
1 minute
Ai citit

Președintele Consiliului Județean la Podu Iloaiei, pentru a vedea cum decurg lucrările la drumul spre Scobâlțeni

iulie 12, 2020 - 20:12

Astăzi, 28 iulie a.c., d-l Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași, a venit la Podu Iloaiei, pentru a vedea cum decurg lucrările la drumul județean 282D (Podu Iloaiei - Scobâlțeni). 

Din imagini se vede că va ieși un drum durabil, de mare calitate. D-l Maricel Popa s-a arătat mulțumit de cum au decurs lucrările, afirmând că bucuria comunității locale este și bucuria sa. Mai mult, ne-a mai dat o veste mare: la începutul lunii septembrie încep lucrările de asfaltare a drumurilor către Românești și Popești, fapt care va rezolva problema drumului către Henci și a segmentului din drumul spre Scobâlțeni, care rămâne acum neasfaltat. 

Constantin Gabi Istrate: „Starea drumului către Scobâlțeni a fost un motiv de amărăciune pentru mine, iar asfaltarea acestuia îmi ia o piatră de pe inimă. Ca de obicei, unii spun că nu e mare lucru, că oricum trebuia demult făcut. Așa e, dar, uneori, lucrurile nu merg chiar așa cum îți dorești, motiv pentru care eu spun acum doar atât: să ne bucurăm de un lucru bun, bine făcut!

Mereu astfel de proiecte atârnă de un fir de ață și poate apărea ceva care răstoarnă toate planurile. Vă reamintesc doar că în ședința Consiliului Județean în care s-a votat refacerea drumului spre Scobâlțeni, consilierii PNL NU AU VOTAT acest proiect. Dacă nu era susținerea d-lui Maricel Popa, Președintele Consiliului Județean Iași și votul consilierilor PSD, acest drum nu se făcea. Motiv pentru care îi mulțumesc d-lui Maricel Popa atât personal cât și, cu acordul dumneavoastră, în numele tuturor celor care se vor folosi de acest drum!”.

 

Mai mult despre:

Mai multe știri din: