Un nou centru medical se deschide în Podu Iloaiei

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Un nou centru medical se deschide în Podu Iloaiei

Aprilie 30, 2018 - 15:23

Începând cu luna mai 2018, în clădirea vechiului spital din Podu Iloaiei va funcționa o filială a Centrului Medical Transmed Expert, care va oferi servicii medicale la cele mai înalte standarde. 

Centrul nou deschis oferă posibilitatea unor internări de zi pentru diagnosticare, analize medicale și explorări funcționale. Spectrul investigațiilor medicale oferite este vast, acoperind domenii precum: cardiologie, medicină internă, diabet și boli de nutriție, endocrinologie și reumatologie. 

Serviciile oferite de Centrul Medical Transmed Expert din Podu Iloaiei sunt accesibile gratuit, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Odată cu deschiderea acestui nou centru medical, nu vor mai fi necesare drumuri la Iași pentru investigații medicale și diagnosticare, acestea putându-se realiza chiar în orașul nostru, mai rapid, cu mai puține cheltuieli sau chiar gratuit.

Pentru informații și programări:

- Telefon: 0751.079.504
- E-mail: poduiloaiei@transmedexpert.ro

Deschiderea noii filiale a Centrului Medical Transmed Expert în Podu Iloaiei se realizează în baza unui contract de concesiune semnat de Primăria Orașului Podu Iloaiei și SC Transmed Expert SRL, în temeiul hotărârii Consiliului Local nr. 40/27.04.2017.

Mai mult despre:

Mai multe știri din: