Împreună îi putem reda copilăria Andreei!

Se citește în
1 minute
Ai citit

Împreună îi putem reda copilăria Andreei!

Iunie 15, 2021 - 09:23
Publicat:
  • Anunț umanitar!

 

  • Andreea este un copil special, cum îi explică și mama sa ori de câte ori o vede că se chinuie din cauza durerilor cauzate de afecțiunile pe care le are. Născută prematur, la numai 26 de săptămâni și cântărind doar 800 de grame, Andreea a trecut până acum prin mai multe intervenții medicale, care mai de care mai dureroase. Deși e un copil de numai 5 ani și jumătate, dă dovadă de o forță extraordinară și luptă! Andreea vrea să fie un copil normal, care să se bucure de copilărie, care să se descurce în viață de una singură... de fapt, acesta e mesajul cu care mama sa o motivează în fiecare zi. Prima operație a avut-o la numai trei luni, însă de atunci și până în prezent, fiecare zi i-a fost o luptă pentru a reuși să se dezvolte ca un copil normal.

 

  • Mama Andreei a ajuns la primăria Podu Iloaiei cu Andreea în brațe și cu lacrimi în ochi. Efectiv a ajuns la capătul puterilor din cauza cheltuielilor pe care le are cu tratamentele și terapiile la care trebuie să meargă fetița. A renunțat la job pentru a fi persoana care se îngrijește direct de ea și din câte am observat, mama își îndeplinește sarcina foarte bine. Andreea e un copil blând, care repetă că se va face bine. Și pare că e pe drumul cel bun pentru că medicul kinetoterapeut i-a spus mamei că a făcut prograse considerabile și că e pe drumul cel bun. Doar că o ședință de kinetoterapie costă 120 lei, iar familia Popa nu-și mai permite să susțină tratamentul fetiței. Ar fi păcat ca acum, după atâția ani și atâtea operații, când lumina pare să se arate, familia să renunțe! E motivul pentru care mama Andreei a venit la primărie și a cerut sprijinul comunității pentru ca Andreea să poate fi un copil sănătos, voios și plin de viață!

 

  • Din documentele medicale puse la dispoziție de către mama Andreei, reies următoarele diagnostice: tetrapareză spastică, hidrocefalie internă, retard neuro-motor sever, sindrom HIC, suflu sistolic, hernie inghinalo-lavială stg (operată), paralizie cerebrală formă mixtă, hidrocefalie congenitală (operată), microcefalie, strabism congenital, plagiocefalie occipitală.

 

  • Pentru mai multe detalii, vă lăsăm la dispoziție numărul de telefon al mamei Andreei: 0747 853 992
  • Orice donație poate fi făcută în contul: RO24BRDE240SV56288582400 TITULAR: POPA DANIEL

Mai mult despre: