Lista cu persoanele cărora le-a fost aprobată cererea de alocare teren în noul cartier din zona Obor-Henci

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Lista cu persoanele cărora le-a fost aprobată cererea de alocare teren în noul cartier din zona Obor-Henci

Septembrie 05, 2019 - 19:25
Publicat:

Terenul unde va fi amplasat noul cartier este intabulat și pichetat

Primăria Podu Iloaiei invită persoanele cărora li s-au alocat gratuit parcele pe terenul din zona Obor, pentru construția de locuințe, în baza Legii 15/2003 și a hotărârilor Consiliului Local, să se prezinte la Primărie pentru semnarea contractului de intrare în posesie. 

Pentru semnarea contractului de intrare în posesie a terenului repartizat, îi rugăm pe cei cărora le-a fost aprobată cererea de Consiliul Local, să facă o programare la telefon 0232740656 / int. 21 Contracte. 

Noul cartier va avea o suprafață de peste 5 hectare, acolo urmând să se construiască aproape 100 de case, fiecare gospodărie beneficiind de o parcelă de teren de 400 mp.

Important!

În contract se prevede obligativitatea demarării lucrărilor de construcție în maximum un an de la semnarea contractului. Nerespectarea acestei clauze atrage, conform legii, pierderea dreptului de posesie a terenului!

În concluzie, este un moment de bucurie că acest proiect a atins această fază și așteptăm cu nerăbdare să vedem ridicându-se noul cartier, unde oameni tineri și harnici vor demostra că omul sfințește locul!

Mai mult despre:

Mai multe știri din: