Corul „Lia Ciorcârlia”, în topul celor mai bune 10 coruri școlare din România!

Se citește în
mai puțin de
1 minut
Ai citit

Corul „Lia Ciorcârlia”, în topul celor mai bune 10 coruri școlare din România!

Decembrie 11, 2018 - 19:18

Corul „Lia Ciocârlia” al Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” din Podu Iloaiei, condus de doamna Stepanida Postelnicu, a ajuns în finala Concursului Național „Gala Premiilor Excelsior” din București, dedicat celor mai bune coruri școlare din țară.

Corul „Lia Ciocârlia” la Gala Premiilor Excelsior

Concursul, organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și Societatea Română de Televiziune (SRTv), s-a desfășurat în intervalul 12-26 noiembrie 2018, perioadă în care corurile școlare din toată țara s-au putut înscrie.

În urma deliberării unui juriu alcătuit din muzicieni consacrați, în finală au fost admise 10 coruri din toată țara, printre care și „Lia Ciocârlia” din Podu Iloaiei.
Concursul propriu-zis s-a desfășurat duminică, 9 decembrie și a fost transmis în direct pe TVR 2. Invitatul special al concursului a fost renumitul artist italian Toto Cutugno.

Concursul a fost câștigat de celebrul cor „Meloritm” din Capitală, iar locurile doi și trei de două coruri din București și Ploiești.

Prezența în finală a corului „Lia Ciocârlia” este o performanță excepțională, ce se datorează talentului dirijoral al doamnei Stepanida Postelnicu și muncii depuse de copiii ce compun corul.

Suntem mândri de această reușită, care este și o dovadă că acolo unde pasiunea, munca și perseverența se întâlnesc, performanța devine posibilă.
Felicitări „Lia Ciocârlia” și mulțumim că ați urcat numele școlii din orașul nostru pe aceeași scenă cu cele mai bune școli din România!

Mai mult despre:

Mai multe știri din: