Campania „Voluntar pentru natură”

Se citește în
1 minute
Ai citit

Campania „Voluntar pentru natură”

Aprilie 06, 2022 - 08:37
Publicat:

 

  • Sâmbătă, 16 aprilie, ora 10, ne dăm întâlnire în zona Fermador, de unde pornim acțiunea de ecologizare "Voluntar pentru natură". De acolo plecăm spre centru, echipați corespunzător- cu mănuși de unică folosință și saci menajeri (materiale pe care le punem noi la dispoziție).
  • Primii care au răspuns invitației noastre au fost elevii, bineînțeles, prin acordul celor care conduc Școala Gimnazială și Liceul Tehnologic. Apoi, cei de la ADIS, care ne-au pus la dispoziție mai multe materiale promoționale: (tricouri, rucsacuri și șepci) pentru voluntarii care ni se vor alătura pe 16 aprilie.

 Cu mic, cu mare, vă așteptăm! 

  • "Voluntar pentru natură" este un proiect aflat la prima ediție și este un bun prilej de a ne reuni și de a face lucruri împreună. În primul rând, natura are nevoie de grija noastră! Ambalajele de pe străzi nu sunt aduse numai de vânt, ci ajung pe străzi și din cauza noastră, a oamenilor, a celor care din comoditate preferă să arunce o hârtie la întâmplare în loc să o țină în mână până la primul coș. Nu e vina doar a unora, e vina tuturor. Dar putem schimba acest fapt prin puterea exemplului... să fim noi exemplul pe care vrem să îl vedem la alții!

 

  • Fiecare participant va primi, la final, câte o diplomă de "Voluntar pentru natură", în semn de mulțumire pentru implicare și eforturi. În plus, va primi și câte un tricou sau o șapcă sau un rucsac, în limita numărului de astfel de obiecte promoționale de care dispunem. 
  • Vom pune astfel de afișe atât la unitățile școlare din localitate, cât și la primărie și în locațiile în care ni se va permite acest lucru. De asemenea, vă vom ține la curent cu toate noutățile proiectului pe pagina oficială de Fcebook a primăriei.

 

Mai mult despre: