Împreună îi putem reda copilăria Andreei!

Anunț umanitar!

Mama Andreei a ajuns la noi cu lacrimi în ochi. Purta în brațe fetița pentru care a renunțat la locul de muncă doar pentru a-i oferi Andreei toată atenția de care are nevoie pentru a se face bine! Și nu renunță nicio clipă să spere că într-o zi, copila sa va merge ca un copil normal și nu va mai fi un copil special.

Dumnezeu a ales ca Andreea să fie un copil diferit. S-a născut prematur, la 26 de săptămâni și cântarea numai 800 grame (a scăzut apoi la 700 g). La numai 3 luni a suferit prima operație și de atunci continuă să fie pe mâna medicilor de la o lună la alta… Azi are 5 ani și jumătate, e un copil drăgălaș care îndură cu suficientă tărie fiecare operație sau ședință de kinetoterapie. Nu a vorbit până la 2 ani și câteva luni și chiar, vârstă până la care gângurea mai mult câteva cuvinte „tata, mama, baba”.

Părinții, oameni muncitori, fac tot posibilul pentru a-i oferi tratamentele de care aceasta are nevoie, doar că… au ajuns la fundul sacului. Acum, când Andreea face progrese considerabile, efectiv le e aproape imposibil să se descurce financiar, mai ales acum când medicii confirmă progresele pe care Andreea le-a făcut. De aceea, ne cer sprijinul pentru însănătoșirea Andreei. Toate costă: ședințele de terapie, controalele medicale, intervențiile.

Indiferent de suma pe care o donați, aceasta înseamnă speranță pentru Andreea, gândul că se va face bine.

Vă lăsăm atașate datele de contact ale părinților pentru a putea discuta direct cu ei despre cum poate fi ajutată Andreea:

Telefon: 0747 853 992 (mama Andreei)

Pentru donații în lei, aveți la dispoziție contul:

RO24BRDE240SV56288582400

Titular: Popa Daniel

Buletinele medicale de externare (septembrie 2020 și februarie 2021) pe care mama Andreei ni le-a adus, atestă mai multe afecțiuni: ▪︎tetrapareză spastică; ▪︎hidrocefalie internă; ▪︎retard neuro-motor sever; ▪︎sindrom HIC; ▪︎suflu sistolic; ▪︎hernie inghinalo-lavială stg (operată); ▪︎paralizie cerebrală formă mixtă; ▪︎hidrocefalie congenitală (operată); ▪︎microcefalie; ▪︎strabism congenital; ▪︎plagiocefalie occipitală.

Fiecare distribuire a acestui anunț poate fi de folos pentru Andreea, așa că vă suntem recunoscători în avans pentru orice #share.

Vă mulțumim!